tiistai 16. kesäkuuta 2015

Katso kuvat: hajuherne kannattaa latvoa



Tässä on noin viikko sitten latvottu hajuherne. Kuten huomaatte, kasville on kehittynyt uusi kärkiverso, ja isäksi kaikista "oksahangoista" on lähtenyt kehittymään sivuversot. Näistä kasvi saa tuuheutta. Ja onhan siinä monta oksaa lisää myös tuottamaan kukkia, toivottavasti.


Viereisen hajuherneen jätin latvomatta. Se on pidempi kuin naapurinsa, mutta siinä on vain yksi, voimakas "oksa".  Sivuversojen aihiot ovat olemassa, mutta ne eivät ole lähteneet kehittymään. Arvatkaa vaan, latvoinko nyt tämänkin. Ja kaikki muut. Jätin vain yhden vertailukohdaksi.

Joskus julmuus tuottaa parhaan tuloksen. Sanoo hän, jonka takapuoleen survaistiin eilen kolme pitkää piikkiä. Muuan lääkäri ei nähtävästi suostunut tuottamaan kipua, jonka puuduttamatta piikittäminen tuottaa, eikä ottamaan riskiä, että ultrasta huolimatta osutaan vahingossa iskiashermoon (motiivien tulkinta minun). Kaikki meni kuitenkin hyvin rohkeamman lääkärin kanssa. Toivon, että ennen pitkää pystyn kulkemaan muutakin kuin rahin (jolla makaan mahallani) ja parvekkeen väliä. Siihen asti parveke ja raportointi siitä on tärkeää itsehoitoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti